Contact Center Agents Outbound met Nederlands

Reference: BO1-CCAnlIBF
Posted: 21/04/2015
Closing date: 31//10/2015
Job location: Sofia, Veliko Turnovo

Company Description:

Onze klant, opgericht in 2005, is een Bulgaarse outsourcing partner (BPO) voor Europese bedrijven en operationeel vanuit de Bulgaarse hoofdstad Sofia. Ons succes is gebaseerd op het investeren in lange termijn klantrelaties en het streven naar een excellente klantbeleving. Onze klant heeft een Belgisch management en maakt sinds 2008 deel uit van de Belgische persgroep Rossel.

Function Description:

Voor verschillende projecten zijn we op zoek naar enthousiaste outbound medewerkers! Je bent geboeid door het buitenland, houdt van een internationale omgeving en bezit de nodige overtuigingskracht! dan is dit de job voor jou!  

Profile:

Ben je iemand die als de beste de behoefte van jouw potentiele klant kan bepalen en hier gevat weet op in te spelen?  Slaag je er in om met jouw verkoopstalent, taalvaardigheid en inlevingsvermogen klanten te overtuigen?  Als Contact Center Agent, Outbound zal je instaan voor de verkoop van diensten of producten, afpraakbeheer, retentie, etc.

Offer:

Als nieuwe werknemer zorgen we ervoor dat je zonder stress bij ons aan de slag kan! Wij verzorgen jouw onthaal aan de luchthaven, helpen je bij het vinden van een geschikte woning (de eerste 2 dagen wordt een hotel accomodatie aangeboden) en regelen voor jou alle lokale administratie. Bulgarije behoort tot de Europese Unie, je hoeft dus geen visum of internationale reispas te hebben. In een dynamische en resultaatgerichte bedrijfscultuur werk je mee aan een excellente  klantbeleving. Verantwoordelijkheid, respect en eerlijkheid zijn een paar van onze kernwaarden! Jouw loonpakket bestaat uit een aantrekkelijk bruto salaris (belangrijk om weten is dat Bulgarije slechts een inkomensbelasting heeft van 10% en je dus een hoog netto bedrag overhoudt) aangevuld met een bonussysteem. Bovendien betaalt ons bedrijf jouw heenreis naar Sofia en word je ter plaatse getraind en gecoacht door West-Europese contact center experten. In functie van jouw competenties behoort een doorgroei zeker tot de mogelijkheden.
Share |